Mijn naam is Quinten Mereboer ik ben 17 jaar oud en ik zit in 5 VWO. Het vakkenpakket dat ik heb gekozen is Natuur & Gezondheid met als extra vak Management & Organisatie.

Als ik mezelf moet omschrijven vind ik mezelf een sportieve en spontane jongen. Ik doe graag mee aan grote projecten die goed is voor samenwerking en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Want samenwerking vragen en hulp vragen zijn niet bepaald mijn sterkste punten. Het plannen van dingen die moeten gebeuren vind ik ook erg lastig om te doen.

In het dagelijkse leven sport ik graag. Ik heb op mountainbiken gezeten en nu doe ik in mijn vrije tijd ook nog aan wielrennen. Buiten het wielrennen voetbal ik ook nog met vrienden.

Tijdens de schoolperiode zit ik ook natuurlijk vaak in de boeken dus dan heb ik niet zoveel tijd meer om te sporten, maar dat vind ik niet erg, omdat ik weet dat ik later een leuke baan kan krijgen als ik door blijf studeren, want school gaat natuurlijk voor alles!

Aankomend schooljaar wil ik graag meedoen aan het project School at Sea, tijdens dat project ga ik mijn zwakke punten leren ontdekken en me daarin ga ontwikkelen en dat is voor mij heel erg belangrijk! U kunt meer lezen over dit project onder School at Sea.

Natuurlijk kunt u mij ook bellen of mailen voor meer informatie.

 

 

 Hier kunt u doneren!
Geld inzamelen | Doneeractie.nl