Wie ben ik

Mijn naam is Quinten Mereboer ik ben 20 jaar oud en ik studeer Universitaire Pabo aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Als ik mezelf moet omschrijven vind ik mezelf een sportieve en spontane jongen. Ik doe graag mee aan grote projecten die goed zijn voor samenwerking en voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

In het dagelijkse leven bak en sport ik graag. Ik doe dan aan wielrennen en mountainbiken. 

Tijdens de schoolperiode zit ik vaak in de boeken dus dan heb ik niet zoveel tijd meer om te sporten, daarentegen probeer ik zoveel mogelijk te bakken in mijn vrije tijd. Dat doe ik met veel passie en ik hoop daarin verder door te groeien!

In het schooljaar 2017/2018 heb ik meegedaan aan het project School at Sea, daar heb ik mijn passie voor het bakken weer teruggevonden. Afgelopen jaren heb ik veel geoefend en ik hoop dat mijn bakkunsten ook voor jullie een lust voor het oog zal zijn! 

ld inzamelen | Doneeractie.nl