School at Sea

CHALLENGE YOUR WORLD

Zes maanden op een driemaster de oceaan over en weer terug. Terwijl je je schoolwerk maakt.

Bij School at Sea komt alles samen. Je navigeert, kookt, maakt je proefwerken aan boord, organiseert expedities en eigen reizen, evalueert, neemt leiding en werkt samen.

Wat is School at Sea?

School at Sea is een talentontwikkelings- en leiderschapsprogramma, waarbij jongeren leren te werken vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid om zo samenwerking te creëren en zichzelf en anderen te inspireren. Tijdens dit project ga je een half jaar zeilen op de Thallasa. Op de boot krijg je de lessen die je ook op school krijgt.

Buiten school moet je ook het huishouden doen op het boot.

Waarom is dit belangrijk voor mij?

Ik wil graag meedoen aan dit project, omdat dit heel goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De vakken die ik op school krijg worden ook nu daadwerkelijk in praktijk gebracht, dus dan weet je waarvoor je de stof leert.

In het echte leven loop ik tegen bepaalde dingen vast zoals samenwerking zoeken en hulp te vragen, ik vind dat heel lastig om te doen en ik ga dat met School at Sea leren.

Uiteindelijk moet je ook verantwoordelijkheid dragen op t schip, want je gaat uiteindelijk ook het schip zelf varen, want je kan tijdens de reis solliciteren naar kok, stuurman en nog een paar dingen. Door de boot zelf te kunnen varen moet je dus de kennis toepassen dat je hebt geleerd uit de schoolboeken.

Als we aan wal gaan bij de verschillende landen krijgen we ook excursies waarvoor je een verslag moet maken voor je school en verschillende vakken.

Op Cuba mogen we zelf in een groepje beslissen wat we gaan doen die 10 dagen dat we daar zijn, dus daar wordt ook veel verantwoordelijkheid van je gevraagd, omdat je zelf moet beslissen wat je met het geld gaat doen en zelf een logeerplek moet gaan zoeken.

Dus dit project is voor mij heel belangrijk dat ik hieraan ga meedoen, omdat er veel van je gevraagd wordt en heel goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling en als ik thuiskom dat ik veel zekerder van mezelf ben en eigen beslissingen durf te maken en daarvoor durf op te komen.

En om deze droom werkelijkheid te maken heb ik jullie hulp nodig!

Deze reis kost 22.260,- en dat is een heleboel geld en dat kan ik natuurlijk niet in mijn eentje betalen, maar met jullie hulp kunnen jullie mij helpen om het voor elkaar te krijgen dat ik deze reis kan maken en mezelf persoonlijk kan ontwikkelen! Elke euro telt!

Er zijn 2 manieren waarbij u mij kunt helpen, dat kan door middel van Sponsoring en door middel van een Gift.

Sponsoring

Als u interesse heeft als bedrijf om mij te sponsoren kunt u met mij contact opnemen. Wanneer u mij sponsort zal ik natuurlijk een tegenprestatie voor u doen :)!

De tegenprestaties:

  • Als u dat wilt wordt u vermeld op de website van School at Sea
  • Als u een bedrag van meer dan 1000,- euro sponsort kunt u een vlag meegeven en dan wordt de vlag in het want gehesen van de boot door de leerlingen. Als u een bedrag van meer dan 5000,- euro sponsort komt de bedrijfsvlag vast in het want, zowel bij het vertrek als bij de aankomst.
  • En er valt natuurlijk nog andere dingen te overleggen, wat ik dan voor u kan doen om uw bedrijf te mogen promoten!

Gift

Wij onderscheiden twee verschillende giften:

  • Wanneer u een gift geeft tussen de 0 en 500 euro dan kunt u dat hieronder doneren.
  • Wanneer het om een gift gaat van meer dan 500 euro kunt u besluiten om de stichting School for Life financieel te ondersteunen. De stichting School for Life kan dit geld ook goed gebruiken! Hiermee ondersteunen zij verschillende initiatieven en projecten, waaronder ook onderdelen van School at Sea. Schenken aan deze stichting is fiscaal interessant vanwege de ANBI status.

Meer informatie over doneren aan School for Life kunt u hier vinden:

Informatie doneren aan School for Life

Als u een donatie wilt doen kunt u dat doen door op de onderstaande knop te drukken!

 

 

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl